Internet

BizBuzz 2011, ili Kako mi je @itseminar poklonio kotizaciju

BizBuzz
BizBuzz

 

Ove godine se BizBuzz koneferencija održava od 2. do 4. novembra u hotelu Tami Residence u Nišu, i tema je „Mobilni sadržaji, marketing i poslovanje“. Pogledao sam listu predavača, a zatim i raspored predavanja, i zaključio da će ove godine biti ako ne isto kao prošle godine, onda i bolje. Nisam mislio da idem na konferenciju, iskreno, kao što možete videti u mom prethodnom postu. Ali se desilo nešto neočekivano, zbog čega sam morao napisati ovaj post.

Naime, nakon što je BizBuzz preko svog tviter naloga @itseminar izbacio raspored predavanja, primetio sam neku greščicu u rasporedu i poslao im DM. Svakom može da se desi, jelte, a greška nije bila ništa naročito, ali kad sam je već primetio, ajde da im kažem, da isprave. I neka što su ispravili grešku, nego su mi i odgovorili da sam zbog toga dobio besplatnu kotizaciju! 🙂 Verovali ili ne, nisam im slao DM zbog kotizacije, tako da sam se baš prijatno iznenadio.

Ako ne znate koliko je kotizacija, za studente je 3000 dinara, s tim da su odmah pri kačenju cena dali promo kod od 50% popusta, a pre par dana i kod od 60% popusta. Samo što ne dele džabe, rekao bi neko. E pa dele. Naravno, ne svima, ali očigledno, ko god pokaže bilo kakav znak dobre volje, pokažu i oni. Što je super, morate se složiti.

BizBuzz pokazuje da sam bio u pravu kada sam rekao da sam se „upoznao sa ljudima koji znaju kako se posluje, kako se razvijaju aplikacije i online život, koji su izgradili jednu zajednicu, koja se razvija zahvaljujući svojoj nesebičnosti“.

Za kraj samo da kažem da jedva čekam Buzzket turnir, i naravno predavanja, sa kojih ću tvitovati i blogovati u realnom vremenu. Svratite tokom konferencije na moj blog, i pratite zbivanja sa BizBuzz-a. A vi koji ste ugrabili kotizacije, vidimo se u Nišu! 🙂

Nekoliko tekstova o BizBuzzu i popusti na kotizacije:

Upoznaj internet Srbije, moje iskustvo od prošle godine

FTW.rs – Zašto volim BizBuzz i zašto vam je tamo mesto, kao i 30% popusta

Mobilna telefonija – BizBuzz 2011 i 30% popusta

Netokracija – BizBuzz 2011 i 35% popusta

Miloš blog – BizBuzz 2011 i 30% popusta

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*