Internet

Oživite iskru u sebi – Spark.Me

Ako ste lenji, ne želite da radite i mrzi vas iz kreveta da ustanete, ne morate da dođete ni na konferenciju Spark.Me koja se ove jeseni održava u Budvi. Svi ostali će profitirati od ove priče, i tu ne mislim samo na ljude koji se bave Internetom.

Nekoliko puta sam već pisao o konferencijama, zašto ih treba ali i zašto ih ne treba posećivati. Njihova najveća vrednost je u tome što će vam pokazati da postoji put do profitiranja upravo od stvari kojom volite da se bavite. Takva konferencija je i Spark.Me, koju “Tačka me” organizuje u Budvi 26. i 27. septembra. Osim predavanja Internet stručnjaka, možete prisustvovati i start-up takmičenju. Veliki broj stručnjaka iz oblasti Internet preduzetništva vam mogu dati korisne savete za vaše ideje, a pobednik takmičenja će otići u Njujork, gde će moći da predstavi svoju ideju potencijalnim investitorima.

Spark.Me konferencija

Ko god oseća potrebu da se nekako iskaže na Internetu, putem bloga, sajta, proizvoda koje pravi, softvera ili nekog drugog servisa, može na ovoj konferenciji pronaći baš ono što mu/joj fali da tu unutrašnju iskru zapali i pokrene se. Preporučujem iako, nažalost, ove godine ja ne idem, ali imam jako dobar razlog, a to je odlazak sa Udruženjem građana Vido na ostrvo Vido, koji je odavno zakazan.

Ostalo je još nekoliko dana za registraciju, a kotizacija za studente iznosi 20 evra, koja uključuje pristup predavanjima na konferenciji, kao i start-up takmičenju, ručak za oba dana u hotelu Splendid i osveženje na kafe pauzama.

httpv://www.youtube.com/watch?v=2-DD3iUAAuw&feature=youtu.be

Oduševljen sam šta #ekipa iz Crne Gore radi na dizanju svesti građana o korišćenju Interneta u poslovne svrhe i o Internet preduzetništvu, i moram reći da ni malo ne zaostaju za regionom.

Za tačno 5 dana počinje, zato požurite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*