Internet

Tvitomanija 2013

Blogomanija sa super moćima. To bi, otprilike, trebalo da vas očekuje ako odete na Tvitomaniju, najveću regionalnu konferenciju o društvenim mrežama, u Novi Spa Hotels & Resort u Novi Vinodolski od 8-12. 5. 2013. godine. Blogomanija je imala preko 400 učesnika, trajala je dva dana, na Staroj Planini, bilo je mnogo uticajnih ljudi sa neta, puno se družilo i uživalo, slušala se predavanja… Ova konferencija traje pet dana, organizuje se za preko 1.000 ljudi, i sem blogovanja, govori i o svemu ostalom. 🙂

Tvitomanija

Tvitomanija je organizovana prošle godine u Beogradu, trajala je dva dana, i tamo ste mogli čuti dosta dobrih primera korišćenja Tvitera u razne svrhe, od poslovne do zabavne. Ovogodišnja konferencija samo nazivom liči na istu. Tviter je društvena mreža koju svi Internet profesionalci koriste. Recimo da je Tviter mreža na kojoj umrežavanje uglavnom počinje, pa je razumljivo zašto se konferencija o društvenim mrežama zove baš Tvitomanija.

-Ako želite da naučite da koristite društvene mreže za najbolju moguću promociju vašeg biznisa;

-ako želite bilo šta da reklamirate na netu;

-ako želite da upoznate ljude koji se uspešno bave Internet biznisom i čujete primere iz njihovog poslovanja;

-ako imate nešto da ponudite preko Interneta;

-ako ste na društvenim mrežama već duže vreme;

-ako želite da budete Internet celebrity;

-ako mrzite društvene mreže i ne kapirate čemu služe sem za ko-se-slik’o-u-veceu,

dođite. 🙂

Potrebno je samo jednom da iskusite šta je Internet konferencija, i upoznate ljude sa neta. Možda vam onda društvene mreže budu delovale opipljivije. Recimo, novčano. Ko je bar jednom bio, dodatni razlog za dolazak je, sem 1.000 novih ljudi, i privlačan hotel. Goste očekuje dosta brčkanja.

Nikola Tesla, prvi Tvitoman
Ni on nije izlazio iz hotela

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*